hvem er vi?

Her kan du se hvem medarbeiderne våre er. Vil du kontakte oss kan du bruke en av disse epostadressene eller komme innom kontorene våre.

Espen Aarseth initierte prosjektet i 1997 og er nå "styreformann" av lingo.uib. Han er førsteamanuensis ved seksjon for humanistisk informatikk på UiB.
Epost: aarseth@uib.no
Vevsider: http://www.hf.uib.no/hi/espen
Espen Aarseth
Carsten Jopp var lingo.uibs daglige leder t.o.m. desember 2000 og er koordinator for det nasjonale LINGO prosjektet. I 1997/8 laget han konseptet Dreistadt og organiserte flere kurs der. I 1999 bygget han det nasjonale kompetansenettverket innen IKT, språk og læring, LINGO. Carsten har hovedfag i tysk litteratur og en utdanning fra IBM.
Epost: carsten.jopp@hedb.uib.no
Carsten Jopp
Frank Pierce er vår systemansvarlige, programmerer og kjent med det meste innen web-teknologi. Han har også bakgrunn i humanistisk informatikk og religionsvitenskap.
Epost: frank.pierce@hedb.uib.no
Vevsider: http://lingo.uib.no/frank
Frank Pierce
Daniel Jung har vært daglig leder i lingo-uib siden januar 2001. Han er dessuten ansvarlig for IVEREN / MOOlin Rouge, vår franskspråklige MOO. Han har også utarbeidet konseptet til spansk-prosjektet El camino latino som skal realiseres i 2001. Han har bl.a. tysk hovedfag.
Epost: daniel.jung@uib.no
Daniel Jung
Till Lech jobber med innholdsutviklingen i Dreistadt. I tillegg utvikler han en modul (parser) som gjør at systemene våre i større grad forstår naturligspråklig input. Dessuten underviser han i praktisk tysk i Dreistadt ved germanistisk institutt. Han er hovedfagsstudent i datalingvistikk ved UiB.
Epost: till.lech@rasmus.uib.no
Fredrik A. Kavli jobber med brukerstøtte samt utvikling av de ulike systemene. Han har også vært med på å videreutvikle den naturspråklige forståelsen i Dreistadt.
Epost: Fredrik@lingo.uib.no
Sindre Sørensen er programutvikler, og har laget mange av programvarene vi bruker, bl.a. Mootcan, en javabasert moo-klient som er en del av Xpress. Foruten informatikk har Sindre studert psykologi i ganske mange år. Han er nå ansatt som programmerer ved UiBs HIT-senter.
Epost: sindre.sorensen@uib.no
Vevsider: http://www.uib.no/people/hkhss/
Sindre Sørensen
Jill Walker jobbet hos lingo.uib i 1999. I tillegg til å utvikle en annotert vevsutgave av Shakespeares En midsommernattsdrøm har hun jobbet med bruk av MOO i litteraturundervisning, og hun har laget de fleste av lingo.uibs websider. Jill har hovedfag i litteraturvitenskap og er nå stipendiat på seksjon for humanistisk informatikk.
Epost: jill.walker@uib.no
Vevsider: http://huminf.uib.no/~jill
Jill Walker


hva? | hvorfor? | hvordan? | hvem? | prøve selv?
presseomtale
| rapporter | teknisk informasjonHvis du ikke finner
det du leiter etter
kan du prøve å søke:

Sist oppdatert 20/3/99 av Fredrik A. Kavli.
Denne siden er en del av lingo.uib vevstedet.

lingo.uib