prøv selv!

Du forstår lettest hva en MOO er ved å delta i en. Prøv å logge deg inn på en av våre MOOer. Du kan enten logge deg inn gjennom nettleseren din eller ved telnet. Bruker du telnet, får du kun tekst, mens vevsgrensesnittet også vil vise bilder og lenker.

arrow Bruk veiledningen vår dersom du ikke har prøvd å logge deg inn i en MOO før, eller hvis du får problemer med innloggingen.
arrow Du finner hjelp om hva du skal gjøre når du først er logget inn på sidene vi har laget om "Hvordan bruker man en MOO?" Det er også hjelp å få inne i MOOene.
arrow Er du usikker, kan du lese mer om hva en MOO er.
arrow Og føler du deg sikker, kan du logge deg fort inn gjennom lenkene nedenfor.

Hvis du bruker en relativt ny nettleser (Netscape Communicator 4.08 eller en nyere utgave, eller Internet Explorer 4.0 (4.5 om du bruker Mac) eller bedre) kan du logge deg inn ved å klikke på en av lenkene nedenfor.

Hvis du bruker en eldre nettleser eller sitter på en gammel maskin, kan du logge deg inn med telnet. Prøv først å klikke på lenkene nedenfor.

I lengden er et vanlig telnet program ganske slitsomt å bruke for å MOOe. Om du synes det, kan du laste ned en spesialskrevet MOOklient. Vi anbefaler MacMoose om du bruker en Mac, pueblo om du bruker Windows og tkmoo om du kjører Linux eller Unix. Når du har installert klienten, ber du den om å åpne en forbindelse til cmc.uib.no. Du vil måtte oppgi portnummeret, og det er det nummeret som står etter kolon i telnet adressene overfor.

hva? | hvorfor? | hvordan? | hvem? | prøve selv?
presseomtale
| diskusjonsforum | rapporter | teknisk informasjon

Hvis du ikke finner
det du leiter etter
kan du prøve å søke:

Sist oppdatert 14/10/99 av Jill.
Denne siden er en del av lingo.uib vevstedet.

lingo.uib